Je hebt het misschien al gemerkt: het is vriendenweek bij Groot Nieuws Radio. Een week waarin we willen benadrukken hoe belangrijk onze vrienden voor ons zijn. Want zonder vrienden zijn we nergens, kunnen we geen programma’s maken en kan jij niet naar Groot Nieuws Radio luisteren. Daarom vragen we je deze week om vriend te worden en je favoriete christelijke radiostation te steunen.

Groot Nieuws Radio ontvangt geen subsidie. We maken geen deel uit van de publieke omroep, dus we krijgen geen budget van de NPO om programma’s te maken. We zijn afhankelijk van de inkomsten uit advertenties en commercials, maar ook van onze groep vrienden die ons maandelijks steunt. Soms al jarenlang, daar zijn we enorm dankbaar voor!

Maar we zien ook dat luisteraars na verloop van tijd kiezen om andere goede doelen te steunen. Dat snappen we heel goed, omdat er zoveel organisaties zijn die fantastisch werk doen. Om het werk van Groot Nieuws Radio voort te zetten, is het van belang dat de vriendengroep niet krimpt. Daarom de vraag: wil je ons ondersteunen? Meld je nu aan als vriend en geef € 7,50 per maand.

Ontdekken

Elke dag ontdek je bij Groot Nieuws Radio nieuwe christelijke muziek en word je opgebouwd door middel van bijbelstudies, overdenkingen en gesprekken. In de programma’s Blessings en Wens is er ruimte om de ander te bemoedigen met een mooi lied. Ook hebben we volop aandacht voor nieuws in de programma’s De Nieuwe Morgen en De Dag Van Vandaag. Wekelijks publiceren we nieuwe podcasts en ook op Spotify houden we afspeellijsten bij met nieuwe muziek.

Al onze vrienden sturen we drie keer per jaar onze nieuwsbrief toe om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws rondom Groot Nieuws Radio. Ook mag je meedoen aan toffe prijzenacties die we bijna wekelijks hebben. Je maakt kans op concertkaartjes, CD’s, films en andere mooie prijzen.

Zomerse prijzen

Besluit je om in deze vriendenweek je aan te melden als vriend? Dan maak je kans op mooie zomerse prijzen, mogelijk gemaakt door onze fantastische sponsors. De hoofdprijzen zijn een weekendje weg in een safaritent en een meditatiecursus. Ook maak je kans op een DAB+ radio en te gekke BBQ schorten van Slappe Was.

Als je ons gaat steunen met een bedrag van € 7,50 of meer, dan mag je ook een welkomstcadeau uitzoeken, bijvoorbeeld het nieuwe album van de Opwekking Band, de CD ‘Look Up Child’ van Lauren Daigle of het boek ‘Verlangen naar vrijheid’ van Thijs en Jorieke.

Meld je nu aan als vriend