Komende week is het vriendenweek op Groot Nieuws Radio. Een feestelijke week waarin de dankbaarheid doorklinkt voor de grote vriendenclub van Groot Nieuws Radio. Voor iedereen die nog geen vriend is klinkt de vraag: wil je vriend worden? “Luisteren is voor veel mensen al vanzelfsprekend, geven is dit voor velen nog niet. Wij vragen je om ons te helpen de kosten te dragen”, vertelt Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio.

“We maken met veel passie en plezier christelijke radioprogramma’s, maar we kunnen dat niet alleen. We hebben jouw steun en gebed nodig. De afgelopen tijd krijgen we regelmatig te horen: ‘Ik stop mijn donatie want het gaat goed met jullie en jullie hebben mijn steun niet meer nodig’. We zijn dankbaar dat het goed gaat, maar we blijven afhankelijk van jouw bijdrage als vriend van Groot Nieuws Radio.”

“Jouw gift draagt bij aan onze missie. Heel concreet door mee te betalen aan de huur van ons gebouw, de salarissen en technische faciliteiten. Zodat jij en vele anderen thuis, op kantoor of in de auto kunnen luisteren naar onze programma’s. We zijn heel blij als jij vriend wil worden en ons maandelijks wilt ondersteunen. Ook losse giften zijn van harte welkom. Hiermee bouwen we aan ons station.”

Meld je nu aan als vriend van Groot Nieuws Radio