Een CD die we al een beetje kennen, terwijl deze pas afgelopen vrijdag 26 november officieel uitkwam: ‘Mijn Zekerheid’ van Christian Verwoerd. Tracks van de plaat hoorde je recent al voorbij komen bij Groot Nieuws Radio. De komende week staat het album extra in de spotlight, het is namelijk onze CD van de Week.

Het album bevat 12 nieuwe Nederlandstalige liedjes die gaan over de zekerheid die God biedt te midden van een onzekere wereld, vertelt Christian. “De liedjes variëren van aanbiddingsnummers tot verhalende en appellerende liedjes. In deze snel veranderende wereld hebben we het nodig om aangespoord te worden om op Jezus gericht te zijn, en onze zekerheid te zoeken in de beloften van Gods Woord, het vaste fundament. Dat heb ik geprobeerd in de teksten terug te laten komen. Een aantal liederen geven je ook een prachtig vooruitzicht op de hoopvolle toekomst met God.”

Bij het ter perse gaan van de ‘Mijn Zekerheid’ was Christian al te gast bij Backstage. In gesprek met Hans van Vuuren ging hij dieper in op de nieuwe liederen, zoals over ‘Jezus, Onze Messias’. “Het klinkt op het eerste gehoor als adventslied, maar dat is het niet. Het draait veel meer om de verwachting dat Jezus terug zal komen.”

Vorige week was de CD ‘Mijn Zekerheid’ tijdens de vriendenweek een van de exclusieve cadeaus. Omdat dit zo’n succes was én het deze week de CD van de Week is kun je ‘Mijn Zekerheid’ ook deze week nog kiezen als cadeau wanneer je vriend wordt van Groot Nieuws Radio. Je kunt de CD natuurlijk ook kopen via Gospel.nl. Door via deze link te bestellen steun je het werk van Groot Nieuws Radio,