Op de ochtend van Eerste Paasdag hielden we weer een kerkdienst van Groot Nieuws Radio. Henk Stoorvogel sprak over het thema ‘De derde dag’. De aanbidding werd geleid door de band LEV. De dienst is ook terug te kijken via  Facebook en YouTube.

Henk Stoorvogel is voorganger van de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ). Ook is hij bestuurslid bij Stichting Opwekking en vaak spreker op de Pinksterconferenties. Henk Stoorvogel zal spreken over ‘de derde dag’, de dag waarop God dingen nieuw maakt en nieuw leven geeft. Dat mag de hoopvolle boodschap zijn in deze tijd waarin het coronavirus zorgt voor angst en onzekerheid.

De liturgie is hier te downloaden.

Kijk hieronder de livestream terug. 

Ondersteun dit project

Het uitzenden van live kerkdiensten is een nieuw initiatief van Groot Nieuws Radio. Dit project hebben we echter niet opgenomen in onze begroting. Daarom vragen we je om ons te steunen om door te kunnen gaan met het uitzenden van kerkdiensten. Meehelpen kan op verschillende manieren:

  • Word vriend en steun het werk van Groot Nieuws Radio voor € 7,50 per maand. Als dank ontvang je een gratis welkomstgeschenk.
  • Geef een gift via iDeal of Tikkie.
  • Maak je gift over op rekening NL29RABO0319001008 t.n.v. Stichting Groot Nieuws Radio o.v.v. kerkdienst.

Hartelijk dank!

Beeld: Website Henk Stoorvogel