Henk Binnendijk sprak zondag over het thema ‘De coronaproef’ in de kerkdienst bij Groot Nieuws Radio. The Psalm Project leidde de aanbidding. De dienst kun je hier nu terugkijken!

Download hier de liturgie met daarin alle lied- en Bijbelteksten kun je hier downloaden.

De dienst kun je hier terugkijken.

Doe mee met de collecte

Je kan op verschillende manieren meedoen met de collecte in deze dienst:

  • Word vriend en steun het werk van Groot Nieuws Radio voor € 7,50 per maand. Als dank ontvang je een gratis welkomstgeschenk.
  • Je kan ook een eenmalige gift geven via iDeal of Tikkie. Je kan ook een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL29RABO0319001008 t.n.v. Stichting Groot Nieuws Radio o.v.v. kerkdienst.

Hartelijk dank voor je gift!

Zomerkerkdiensten

Ook deze zomer kun je elke zondagochtend bij Groot Nieuws Radio luisteren en kijken naar een kerkdienst. De zomerkerkdiensten zenden we uit vanaf camping Het Beloofde Land in Voorthuizen en conferentiecentrum Het Brandpunt in Doorn. Sprekers zijn onder andere Gilbert Thera, Wilkin van de Kamp, Arie de Rover en Willem de Vink.

De eerste zomerkerkdienst is volgende week zondag om 10:00 uur. Otto de Bruijne zal in deze dienst spreken. Elise Mannah verzorgt de muzikale begeleiding. Van harte welkom om digitaal aan te schuiven in de kerkbank!

Beeld: Facebookpagina The Psalm Project