Deze vrijdag gaat de nieuwe theatertour van Timzingt van start tijdens een groots opgezette première in Theater Figi in Zeist. Het is de kick-off van het vijfde cabaretprogramma genaamd ‘Verloren Vaders’. Zin in een avond lachen, maar soms ook even stilgezet worden? Luister deze week naar Groot Nieuws Radio en maak kans op kaarten!

Verloren

Donderdag vertelde Tim van Wijngaarden in De Nieuwe Morgen over het thema van zijn voorstelling.”Als je jong bent, dan denk je lange tijd dat je onderwerp van mijn leven. Ik ben bezig met mezelf te ontwikkelen en Gods plan voor je leven te zoeken. Op een bepaald moment heb je ineens een baan, een partner, een huis en kinderen, dan heb je ineens verantwoordelijkheden. En dan overvalt iedereen vroeg of laat de vraag: waar ben ik nou weer in beland? Dan voel je je een beetje verloren.”

Het hele gesprek met Timzingt kun je hier terugluisteren. Lees door hoe je kans maakt op kaartjes voor zijn voorstellingen.

Hoe maak je kans?

Vul het onderstaande formulier in en laat weten naar welke voorstelling je graag wil. Luister naar De Nieuwe Morgen (elke werkdag, 06:00-09:00 uur) en De Dag Van Vandaag (elke werkdag, 16:00-19:00 uur) om te horen of je gewonnen hebt.

Deze actie is afgelopen. 

Beeld: Facebookpagina Timzingt