Op woensdag 30 maart was presentator Jorieke het laatst te horen in Bij Jorieke voor ze met zwangerschapsverlof ging. Wat volgde, was een uitzending vol gezelligheid en verrassingen. Beluister de uitzending hier terug!

De verrassingsgast was de ‘allerleukste gast ooit’, aldus Thijs. Het bleek niemand minder dan Jantine Noorlandt, zijn vrouw. Al jong werd ze moeder, samen met Thijs heeft ze vier kinderen. Ze werkt als verpleegkundige op de kraam- en verlosafdeling en is ook borstvoedingscoach. Ze is een goede vriendin van Jorieke en trouwe luisteraar van de show, en met enige regelmaat komen situaties uit haar  huwelijk met Thijs en hun gezinsleven aan bod tijdens de uitzending. Aan Jantine dus de taak om één en ander recht te zetten!

Halverwege de uitzending schoof er als verrassing nog een vriendin van Jorieke aan, namelijk Wendy van Schelven. Een vriendin van de show kun je haar wel noemen: eerder schoof ze ook al eens aan als verrassingsgast. Ook kun je haar kennen van de gebedsavonden op Groot Nieuws Radio. Ze werd op latere leeftijd moeder omdat ze er langer op moest wachten. Nu is ze trotse moeder van een dochter.

Beluister de uitzending terug, waarin het uiteraard ging over bevallen, borstvoeding en opvoeden: