Eunice Nahuis presenteert vanaf maandag 4 november een nieuw programma bij Groot Nieuws Radio. In het programma Brandstof vertellen verschillende christenen hoe God in hun leven werkt. “Ieder mens heeft een verhaal. Als we kwetsbaar durven te zijn over dat wat in ons brandt, dan is er heel veel stof voor een goed gesprek”, vertelt Eunice over de insteek van haar nieuwe programma.

“Brandstof is ook iets dat ik koppel aan het werk van de Heilige Geest. God is degene die ons voorziet van brandstof door Zijn Geest. Het is mooi om te leren hoe die brandstof, hoe God zelf, werkt in de levens van mensen”, vertelt Eunice Nahuis. “We gaan het hebben over wezenlijke dingen, maar ik hoop ook dat mensen met een glimlach kunnen luisteren.”

Welke gasten komen langs?

Er staan al verschillende gasten gepland voor de eerste weken Brandstof. Zo komt Kees Kraayenoord, voorganger bij Mozaiek0318, langs om te vertellen over de worshipconferentie van zijn gemeente en het thema aanbidding. Ook ChristenUnie-politicus Gert-Jan Segers zal aanschuiven in de studio van Groot Nieuws Radio om te vertellen over zijn nieuwe boek ‘De Verloren Zoon’.

Wanneer te horen?

Het nieuwe programma wordt uitgezonden op maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 12:00 uur bij Groot Nieuws Radio. Ook zijn de uitzendingen terug te luisteren via Groot Nieuws Gemist. Het komt tijdelijk in de plaats van Bij Jorieke vanwege het zwangerschapsverlof van Jorieke. Groot Nieuws Radio is te beluisteren via DAB+, de website, app en interactieve tv. Bekijk hier alle luisteropties.

Beeld: Gertjan van Ginkel