Hoe luister jij deze zomer naar Groot Nieuws Radio? Maak een foto op jouw vakantiebestemming van de plek waar jij radio luistert. Of dat aan de Spaanse kust is, op de Veluwe of gewoon in je eigen achtertuin. Stuur je foto op en maak kans op mooie prijzen!

Zo maak je kans op een digitale radio van Sangean en op kaarten voor het Feest van Geloof op 23 november in Veenendaal. Je kan inzenden tot en met donderdag 29 augustus. In de nieuwsbrief van zaterdag 31 augustus maken we de winnaars bekend. Stuur hier je foto in!

Genieten van de muziek

In de afgelopen weken hebben we al mooie inzendingen binnengekregen. En daaruit blijkt dat ook veel mensen gewoon lekker thuis zijn of aan het werk zijn en ondertussen naar Groot Nieuws Radio luisteren.

Larissa werkt in een fruitbedrijf in Jaarsveld en schrijft: “We genieten dagelijks van de muziek van Groot Nieuws Radio terwijl we de kersen sorteren.” Ook Lourens blijft thuis deze zomer. “We gaan deze vakantie dagjes weg in eigen land, we maken boottochtjes en we klussen in de tuin. Op de foto maak ik een tuinbank. Schuren, boren en Groot Nieuws Radio staat aan via mijn oortjes. Wat wil je nog meer?”

Groot Nieuws Radio in de zomer fotoactie

Kluszomer

Voor Willeke en haar vriend ook geen vakantie. Ze zijn druk bezig met het klussen in hun nieuwe huis, om alles voor de trouwdag af te krijgen. “Gelukkig heb ik Groot Nieuws Radio aan op de achtergrond, dan komen we de dag goed door.” Ook bij de familie Kaptijn op Urk wordt druk geklust… met Groot Nieuws Radio aan op de achtergrond.

Groot Nieuws Radio in de zomer fotoactie

Lekker niksen

Een van de jongste luisteraars van Groot Nieuws Radio is de 5-jarige Phil. Op de achterbank van de auto zingt hij mee met al zijn favoriete liedjes. Zijn ouders schrijven: “We zijn op vakantie op Goeree-Overflakkee. We verbazen ons over de hoeveelheid liedjes die hij inmiddels kent door de radio.” Ook Elsbeth-Nynke luistert naar Groot Nieuws Radio vanaf haar vakantiebestemming. “Lekker op de camping, in de schaduw, niksen en lekker radio luisteren”, schrijft ze.

Groot Nieuws Radio in de zomer fotoactie

Stuur jouw foto in

Waar luister jij deze zomer naar Groot Nieuws Radio? Laat het zien door middel van een foto, stuur ‘m naar ons op en maak kans op mooie prijzen. Inzenden is mogelijk tot en met donderdag 29 augustus. In de nieuwsbrief van zaterdag 31 augustus maken we de winnaars bekend. Stuur hier je foto in!

Beeld: Luisteraars Groot Nieuws Radio