‘Dank God onder alle omstandigheden, want dat is wat hij van u, die één bent met Christus Jezus, verlangt’, lezen we in 1 Tessalonicenzen 5. Dat is best lastig in een tijd waarin veel onzekerheid heerst vanwege het coronavirus. Juist daarom willen we graag van je weten waar jij, met name in deze tijd, dankbaar voor bent. Dat kun je laten weten via deze link.

Op Dankdag, 4 november, staat Groot Nieuws Radio de hele dag in het teken van dankbaarheid. Om elkaar te bemoedigen, een positief geluid te laten horen en even de gedachten te verzetten met elkaar. Samen in éénheid God danken voor wat er wél is in deze tijd.

We bespreken waar we als Groot Nieuws Radio dankbaar voor zijn, nemen zoveel mogelijk positief nieuws van die dag mee en horen getuigenissen van luisteraars. Blessings zit bomvol aanvragen vanuit dankbaarheid, en in Bij Jorieke wordt met verschillende gasten dankbaarheid in de Bijbel besproken. In Backstage hoor je een ‘dankbare’ Album Classic en Marien bespreekt dankbaarheid bij christenen wereldwijd én verwelkomt Marleen van der Louw voor een gesprek over dankbaar zijn in moeilijke tijden, in De Dag Van Vandaag.

Laat jouw redenen van dankbaarheid aan ons weten, zodat we Dankdag op Groot Nieuws Radio kunnen vullen met dankbaarheid en positiviteit!

Afbeelding: Unsplash.com