Deze week markeert de start van de veertigdagentijd richting Pasen. In deze periode gaat Sela het land in met de concertreeks ‘De Heer is waarlijk opgestaan.’ Bij Groot Nieuws Radio maak je kans op kaarten!

Sela laat zich met deze Paastour inspireren door de eeuwenoude traditie om de paasnacht wakend door te brengen en samen het licht van Pasen te verwelkomen. Van bekende Paasliederen tot geliefde nummers van Sela, ze gaan allemaal voorbij komen. Eerder deze maand waren een aantal leden van de band te gast in Backstage om te vertellen over de tour. “Soms zingen we zoveel over de opstanding, zonder dat we de diepte van het lijden vatten”, vertelde drummer Peter Dijkstra. Het gesprek kun je hier terugluisteren.

Luister hier naar het lied ‘Wanneer ik U niet vind’ van Sela. De tekst gaat na de video verder, daar kun je ook meedoen aan de actie!

Hoe maak je kans?

Maak kans op kaarten voor de Paastour van Sela. Vul het onderstaande formulier in en luister naar De Nieuwe Morgen (elke werkdag, 06:00 – 09:00 uur) en De Dag Van Vandaag (elke werkdag, 16:00 – 19:00 uur). Misschien win jij wel de kaarten!

De actie is afgelopen.

Beeld: Facebookpagina Sela