De programmering van Groot Nieuws Radio ziet er in deze maand december iets anders. Vanaf woensdag 18 december zenden we de Top 1008 uit, waardoor een groot deel van de reguliere programma’s even niet te horen zijn. Maar er komen ook een paar speciale uitzendingen aan. In dit artikel vind je een overzicht van de wijzigingen.

Top 1008

Luister in de laatste weken van 2019 naar de Top 1008 bij Groot Nieuws Radio, de lijst met de mooiste christelijke muziek. De lijst wordt uitgezonden op alle werkdagen tot en met oudejaarsdag tussen 06:00 en 09:00 uur. Dat wil zeggen: op 18 – 20 december, 23 en 24 december, 27 december en 30 en 31 december. De finale met de dertig mooiste nummers hoor je op oudejaarsdag tussen 16:00 en 19:00 uur. Bekijk hier de lijst van dit jaar.

Kerst

Op Eerste en Tweede Kerstdag hoor je bij Groot Nieuws Radio non-stop kerstmuziek, met uiteraard veel aandacht voor de komst van Jezus naar deze aarde.

Conference Rob Favier

Op oudejaarsdag hoor je vanaf 20:00 uur de oudejaarsconference ‘Rob knoopt de eindjes aan elkaar’ van Rob Favier. In De Nieuwe Morgen verklapte Rob alvast dat hij het sowieso gaat het hebben over het klimaat én over complottheorieën. Een oudejaarsconference met “lekkere, natuurlijke en vrolijke humor”, aldus Rob Favier.

Jaarwisseling

Het is een mooie traditie die ook dit jaar wordt voorgezet. Op oudejaarsavond maakt Hans van Vuuren tussen 22:30 en 01:00 uur een oudejaarsuitzending bij Groot Nieuws Radio. Geniet van een mix van mooie muziek, verhalen en Bijbelgedeelten. Ook vraagt Hans van Vuuren samen met jou een zegen voor het nieuwe jaar.

Voorafgaand hoor je om 22:00 het programma Op weg met de Bijbel met Carola Veldhuizen.

Blessings en Wens

Het programma Blessings is weer terug op maandag 6 januari 2020. Je kan al via onze website een verzoekplaat aanvragen voor dit programma. Het programma Wens is in december wel te horen met non-stop koor- en kerkmuziek. Vanaf maandag 6 januari komen in dit programma weer verzoekplaten voorbij. Ook voor dit programma kun je alvast een lied aanvragen voor in 2020.

‘t Heerlijk Loflied

Het programma ‘t Heerlijk Loflied gaat gewoon door op zaterdag- en zondagavond. Tussen 19:00 en 20:00 uur heeft Hans van Vuuren aandacht voor de mooiste liederen van het afgelopen jaar. Op zondag 22 december wordt de tweehonderdste uitzending van ‘t Heerlijk Loflied uitgezonden. Daarin is een gesprek te horen met de gepassioneerde violiste Laura van der Stoep.

Op oudejaarsavond presenteert Hans van Vuuren een extra uitzending van ‘t Heerlijk Loflied tussen 19:00 en 20:00 uur.

Het nieuwe jaar

Op 1, 2 en 3 januari 2020 kun je luisteren naar non-stop muziek bij Groot Nieuws Radio. De gepresenteerde programma’s zijn weer terug op maandag 6 januari 2020. Ben je op zoek naar een goed gesprek? Luister dan een van de podcasts van Groot Nieuws Radio.